Dječje donje rublje za djevojčice i dječake te ostala atraktivna odjeća

djecje-donje-rublje

Dječje donje rublje mora biti zaista udobno i pravljeno iz najboljih materijala. To je izuzetno važno, jer imaju djeca obično nekoliko osjetljiviju kožu. Pamuk je najbolji materijal osobito za djevojčice ali nećete pogriješiti ni ako će biti pamuk vaš izbor i za bokserice te drugu donju odjeću za dječake. U Mani naći čete veliki izbor odječe za djevojčice i dječake iz najboljih materijala, kroz koje može dječja koža lijepo da diše. A uz to mnogi modeli su i jako slatki, tako da će ih vaša djeca još više zavoljeti.

Dječje donje rublje: motivi koji će oduševiti vaše mališane

Najvažniji dio dječjeg donjeg rublja sigurno su gaćice. Dečki bit će najviše oduševljeni boksericama. Možete izabrati manje-više klasične jednobojne modele sa malo širom gumicom i manjim napisom. Ali kako djeca puno daju na izgled, vaš će se dječak sigurno oduševiti boksericama s malim printom na nogavici. Dobar izbor je print sa slatkim dinosaurom, jer koji dječak ne voli dinosaure? A neki dječaci više će se oduševiti tiskom traktora. U pakovanju su po 2 komada bokserica različitih boja, sa sličnim tiskom.

Kod djevojčica imate još veći izbor. Možete da izaberete gaćice u klasičnim modelima, a neke cure više vole ženske bokserice. I jedno i drugo naći čete u širokom asortimanu ovog trgovca. Najviše gaćica za djevojčice pakovano je u kompletu pro tri komada. Motivi na njima veoma su različiti. Možete da izaberete modele za djevojčice sa različitim atraktivnim napisima. Neke djevojčice umjesto toga više vole modele sa atraktivnim uzorcima, kao što su krunice, zvjezdice ili cvijetići. A neke će se najviše oduševiti modelima sa različitim likovima životinja ili trendovskih djevojčica. U svakom slučaju izbor je zaista velik.

udobno-djecje-donje-rublje

Osim gaćica neke djevojčice trebaju i grudnjak. U širokom asortimanu ovog trgovca čekaju vas dječji grudnjaci za djevojčice koji najviše liče na kratke topiće iz pamuka. Oni su pakirani u paketu od dva komada. A za malo starije djevojčice najbolji će biti izbor dječji grudnjak za djevojčice bez žica. On je vrlo mekan i udoban, a pravljen je iz pamuka i elastina. Takvi grudnjaci prodaju se po jedan komad.

Dječja donja odjeća koja obično više treba djevojčicama ali ponekad je dobar izbor i za dječake, su donje majice. Za onu djecu, koja želi biti više u trendu, izaberite dječje donje majice sa tiskom. U bogatom izboru naći čete mnogo različitih motiva i boja tako da ćete sigurno naći pravi model za vašega mališana.

Dječje majice sa tiskom za djevojčice i dječake

Ovaj trgovac nudi vam i veoma velik izbor dječjih majica s tiskom kako za djevojčice tako i za dječake.
Za djevojčice naći ćete puno različitih modela sa kratkim i dugim rukavima. Kako zasad još nije previše toplo, u ovom trenu sigurno će vam trebati kakva majica sa dugim rukavima. Preporučujemo vam modele sa slatkim motivima i napisima, kao što je model sa slatkim tiskom lisice, jednoroga ili baletnih plesačica. Svi ovi modeli pravljeni su iz 100% pamuka, a na volju su različite boje. Za djevojčice koje žele biti moderne tu su i drugi modeli. Na primer atraktivna cura sa napisom „always awsam“, šta znači uvijek odlična.

djecje-majice-s-tiskom

Sa kratkim rukavima na volju je još više modela. Možete da izabirate između različitih klasičnih modela mnogih boja, likova i napisa kako za one cure koje žele slatke motive tako i za one koje žele biti modernije i više u trendu. A osim toga naći čete i posebne modele sa čipkom na dnu i sa atraktivnim tiskom u svijetlo i tamno roza boji. U tom primjeru govorimo o tuniki za djevojčice sa kratkim rukavima koja ima dodatak tila i može da se pohvali simpatičnim printom. Pravljena je iz vrlo kvalitetnog i udobnog materijala, koji lijepo pada, a tuniku možete kombinirati uz hlače ili tajice.

Tu su i dječje majice s tiskom za dječake. Isto tako možete da izaberete takve sa kratkim ili dugim rukavima, a na volju je stvarno puno modela. Dječaci će se oduševiti puloverem tamno plave boje sa opasnim lavom na njemu ili tiskom malog čudovišta na bež podlozi. Oba modela imaju duge rukave.
A sa kratkim rukavima modela ima zaista puno. Na njima su različiti likovi, kao što su dinosauri, atraktivni psi i druge životinje, pa i čudovišta. A uz to na volju su i moderni trendovski modeli sa različitim napisima i slično. Isto tako možete da birate između različitih boja, a asortiman je zaista tako velik, da ćete sigurno naći odjeću po volji vašeg dječaka.

Dječja odjeća: sniženja uvijek dobro dođu

Pošto djeca brzo rastu i mijenjaju svoj ukus, vrlo česta potreba je nova dječja odjeća. Sniženja zato uvijek dobro dođu, a dobra vijest je, da u Mani ona nisu baš rijetka.
Kad ćete trebati novu odjeću zato provjerite njihovu web stranicu ili obiđite koju od trgovina. Sigurno ćete naći šta trebate. A kako je kod njih uvijek širok i atraktivan asortiman, stvari će se sviđati i vašim mališanima.

djecja-odjeca-snizenja

zenski-kupaci-kostimi
Moda i Still

Ženski kupači kostim za svaku ženu

Ženski kupači kostimi postoje u vrlo različitim dizajnima i doslovno svaka žena, mlada ili u zrelijim godinama, vrlo vitka ili nešto punija, može za sebe naći idealnog, u kojem će prelijepo izgledati. Stoga ne očajavajte, ako mislite da nemate savršenu figuru – samo trebate odabrati pravi kroj koji ističe što želite podudariti i prikrije nedostatke. […]

Read More
školske torbe za srednju školu
Moda i Still

Školske torbe za srednju školu uz zreliji pristup

Školske torbe za srednju školu dolaze u raznim bojama i oblicima Ruksaci za srednju školu šarmantna su buduća uspomena na lijepe i uzbudljive školske dane i mogu biti vrlo uzbudljivi čak i za roditelje. Srednjoškolski ruksaci i školske torbe ovjekovječuju polazak u školu, prvi dan u srednjoj školi, nova iskustva i avanture. Školske torbe za […]

Read More
crne kosulje
Moda i Still

Muška košulja kratkih rukava za elegantno ljeto

Muška košulja tu je da olakša dileme izvora svojom bezvremenošću   Kako bi uvijek imali na raspolaganju brzu i jednostavnu opciju za sparne ljetne večeri i sparne ljetne dane, bitno je imati crnu košulju kratkih rukava u svom domu. Košulje kratkih rukava prikladne su za ljetne dane, ali dobro pristaju uz outfite u svim godišnjim […]

Read More